ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΓΟΝΕΩΝ "Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ"

Λεωφόρος Σοφοκλῆ Βενιζέλου 130 Τ.Κ. 163 45 Ἡλιούπολη
Τηλέφωνο: 2109927961



Ἡ Γ.Ε. Χ. Α. εἶναι Πανελλήνιο Σωματεῑο μέ 60 τμήματα στίς περισσότερες πόλεις τῆς Ἑλλάδος καί στίς Συνοικίες τῆς περιοχῆς Ἀθηνῶν. Σκοπός της εἶναι ἡ τόνωσις τοῦ θρησκευτικοῦ φρονήματος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καί ἡ ἐνίσχυσις τοῦ θεσμοῦ τῆς Οἰκογενείας ὅπως αὐτός διαμορφώθηκε κάτω ἀπό τήν ἐπίδραση τῆς Ὀρθοδόξου Ἑλληνικῆς Ἐκκλησίας. ὡς φορέα καί θεματοφύλακα τῶν Χριστιανικῶν καί Ἐθνικῶν παραδόσεων.

Γραφεῖα κεντρικοῦ: ὁδός Μαυρομιχάλη 32 (106 80) Ἀθήνα

Τηλ. & Fax: 210-3638793 E-mail: gexaathens@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το «Αρχονταρίκι της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών»

 Την Τρίτη το βράδυ 22 Οκτωβρίου 2013 στον 2ο  όροφο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ο Αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τάφος τέλεσε τον Αγιασμό και εγκαινίασε το «Αρχονταρίκι της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών».  Ο χώρος αυτός θα είναι για την αναστροφή των Φοιτητών μεταξύ τους και θα παραμένει ανοικτός κάθε απόγευμα. Οι φοιτητές θα μπορούν εκτός από την συζήτηση να απολαύσουν τον καφέ τους, το διάβασμα, ή και να παίξουν κάποια παιχνίδια.

Παρευρέθησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Εστίας Πατρών κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, ο Ταμίας του Δ. Σ. της Χ.Ε.Π. και Διευθυντής της Μ.Φ.Η. «Η Αγία Σκέπη» Αναστάσιος Κωστόπουλος, το μέλος του Δ. Σ της ΓΕΧΑ Πατρών κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος, και ο τ. Πρόεδρος της ΓΕΧΑ Πατρών κ. Νικόλαος Χαλκιόπουλος.

Παρών ήταν και ο διαμορφωτής και εμπνευστής του χώρου ο Θεολόγος κ. Δημήτριος Κεχαγιάς.

Το «Αρχονταρίκι της ΧΦΔ Πατρών» είναι δωρεά ευλαβούς Κυρίου ο οποίος αγαπά έμπρακτα  την νεότητα.

Η Παρουσία των Μελών της Χ.Φ.Δ. Πατρών στα εγκαίνια του χώρου αποδεικνύει την επιτυχία του εγχειρήματος.

Και εις άλλα με υγεία. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Προβολή άρθρου...